La UIC acollirà més de 200 llits de l'UCI de l'Hospital General de Catalunya

Les instal·lacions del Campus Sant Cugat de la UIC acolliran persones malaltes de Covid-19

La Universitat Internacional de Catalunya posa les instal·lacions del seu Campus de Sant Cugat a disposició de l'Hospital Universitari General de Catalunya per atendre pacients afectats per coronavirus. Així, les instal·lacions universitàries, ubicades a l'edifici de l'hospital, acolliran 200 llits d'Unitats de Cures Intensives (UCI) que se sumen a les 600 de què disposa l'HUGC.

"El nostre Campus Sant Cugat, on es troba la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, ha adaptat els seus espais per poder ajudar al fet que els hospitals puguin atendre el nombre creixent de malalts", explica Xavier Gil, Rector de la UIC Barcelona, en un comunicat.

 

Seguint les directrius de les autoritats sanitàries, la UIC destinarà a l'UCI de l'HUGC els 1000 metres quadrats del Centre Integral de Simulació Avançada, els nous espais de la Facultat d'Educació i altres espais del campus. S'espera que la setmana vinent ja puguin arribar-hi els primers pacients.

Una iniciativa que se suma a altres com el subministrament de material sanitari i de protecció a centres hospitalaris, o el voluntariat que estan fent molts alumnes del Grau de Medicina, del d'Infermeria i del de Psicologia.

Més info: La UIC entrega més de 14.000 mascaretes als professionals sanitaris

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper.
 
Comentaris

Destaquem