UIC Barcelona homenatja al seu primer rector, Jordi Cervós, en l'aniversari de defunció

En el marc de la celebració del seu 25è aniversari, l'acte ha comptat amb el Dr. José Vicente Lafuente, que ha rememorat la producció científica del Dr. Cervós amb una ponència sobre neuropatologia

Amb motiu del primer aniversari de la seva defunció, UIC Barcelona va homenatjar al Dr. Jordi Cervós, primer rector de la Universitat i neuropatòleg de referència internacional. Jordi Cervós i Navarro va destacar per la seva àmplia trajectòria investigadora al camp de la neuropatologia. 

L'acte d'homenatge, celebrat al Campus Sant Cugat d'UIC Barcelona, ​​on hi ha la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, va comptar amb la participació del Dr. José Vicente Lafuente, Dr. Albert Balaguer, Dr. Josep Argemí i altres companys, que van recordar les fites de la carrera de Cervós.

El rector de la UIC Barcelona, ​​el Dr. Alfonso Méndiz, va ser l'encarregat de tancar la primera part de l'acte d'homenatge. En la seva intervenció va destacar l'entusiasme i la vocació de servei del Dr. Cervós i va recordar als assistents que la investigació, la internacionalitat i la generositat són els trets més rellevants que defineixen UIC Barcelona i el llegat del seu primer rector.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem