Últims dies per presentar candidatura als Premis Sant Cugat 2018

Els guardons es lliuraran el 31 de març al Teatre-Auditori

Fins al 30 de gener es poden presentar les candidatures per als Premis Sant Cugat 2018. Qui ho desitgi, doncs, encara té temps per poder presentar-s'hi. Els Premis Sant Cugat són un reconeixement a aquelles persones i organitzacions que han tingut un paper rellevant al llarg de l’any. Des del seu naixement, s’han distingit persones, entitats, associacions o empreses vinculades a Sant Cugat del Vallès que han destacat en els àmbits social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu, sigui localment o més enllà.

Els premis es lliuraran durant una gala el 31 de març de 2019 al Teatre-Auditori de Sant Cugat. Ara, però, arrenca la cursa per triar aquelles persones o entitats que mereixen aquest reconeixement de ciutat. Una tria que enguany modifica el seu funcionament, ja que es distingeixen dos períodes diferenciats entre la presentació de les candidatures i la votació dels finalistes.

D'aquesta manera, el calendari dels Premis Sant Cugat és el següent:

  • De l’1 al 30 de gener de 2019: presentació de candidatures. A través de www.santcugat.cat/premis (omplint el formulari) o presentant la sol·licitud a qualsevol de les OAC.
  • 31 de gener de 2019: publicació de les candidatures finalistes.
  • De l’1 de febrer al 15 de març del 2019: Període de votacions a les candidatures finalistes, que es podran fer a través de la mateixa web.
  • 31 de març de 2019: Gala de lliurament dels Premis Sant Cugat al Teatre-Auditori.

Els Premis Sant Cugat no tenen una dotació econòmica: consisteixen en una peça artística de l’escultor Salvador Juanpere i un diploma acreditatiu de la distinció. Són organitzats per l’Ajuntament de Sant Cugat i compten amb la col·laboració del TOT Sant Cugat i Cugat.cat.

 
Comentaris

Destaquem