Un cap de setmana de Festa Major!

Com cada cap de setmana el TOT us ofereix diverses propostes perquè gaudiu amb els més petits de Sant Cugat

El cap de setmana arriba marcat per dues festes majors. D'una banda, el barri de Volpelleres, celebrarà la seva primera Festa Major entre divendres 7 d'octubre i diumenge 9. Els mateixos dies, el barri de Sant Francesc- Monestir organitza la 14a edició de la seva festa grossa.

A més, l'agenda d'activitats del cap de setmana ofereix tot tipus de propostes que podeu descobrir a l'agenda del TOT.

Festa Major de Volpelleres

Durant els tres dies de festa hi haurà tot tipus d'activitats FOTO: Amanda Bernal

La Festa Major de Volpelleres començarà divendres, a partir de les 17.30 h amb una cercavila pels carrers del barri amb els Diables de Sant Cugat. La cita començarà davant l'escola l'Olivera.

A partir d'aquest moment, els més petits podreu gaudir de tot tipus d'activitats! Com per exemple del circuit de patins en línia, que hi haurà al parc de davant l'escola l'oalivera a partir de les 18.00 h.

El mateix divendres hi haurà la discoteca mòbil infantil a Volpelleres, a partir de les 20.00 h. 

Ja dissabte, els més petits podran gaudir de diverses activitats infantils i d'una xocolatada, a partir de les 17.30 h. I diumenge, l'esport també serà el protagonista de la festa, amb la cursa d'orientació i els tallers esportius.

Festa Major al barri de Sant Francesc- Monestir

Els infants podran gaudir de diverses activitats FOTO: Lali Puig

La festa Major del barri de Sant Francesc-Monestir, també començarà amb una cercavila a les 19.30 h del vespre. La cita sortirà des de la plaça del Coll i recorrerà els carrers principals del barri. A més, comptarà amb la participació dels Caparrots i els Diables de Sant Cugat.

En aquest cas els més petits també podran gaudir de diverses activitats. Com totes les preparades durant matí de dissabte als jardins de Sant Francesc: zumba kids, taller de pinta-cares.... L'activitat començarà a les 12.30 h del migdia.

Altres activitats

A banda de les dues festes majors, Sant Cugat oferirà altres activitats durant aquest cap de setmana.


D'una banda, dissabte 8, a les 11.30 h el Museu de Sant Cugat oferirà l'activitat 'A viva voce! Aprèn a cantar com un monjo del Monestir'. Una activitat gratuïta i adreçada a infants a partir de 6 anys. Cal inscripció prèvia.

També dissabte a les 12.00h el Casal de Torreblanca acollirà el taller infantil de manualitats 'Missions espacials'. Un taller amb moltes aventures espacials!. L'activitat és gratuïta i cal reservar plaça.

Finalment, diumenge, a partir de les 12.00h Cinesa oferirà una nova sessió de Cinema en família en català. La pel·lícula que s'emetrà és 'Neu i els arbres màgics'.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem