contingut promocionat
Club de vins NOE

Un champagne exclusiu que pots trobar a Sant Cugat

El Champagne François Secondé La Loge Blanc de Noirs Sillery Grand Cru ha estat guardonat amb la “Médaille Grand Or” als premis Mundus Vini

S'apropa una ocasió especial i vols celebrar-ho amb un vi exclusiu? O potser simplement tens ganes de gaudir amb els amics o la parella d'una nit especial on celebrar els bons moments. Doncs si estàs pensant en un producte exclusiu amb què triomfar et proposem un champagne francès que ha estat guardonat com a millor de la seva categoria en els premis de Mundus Vini, es tracta del "Champagne François Secondé La Loge Blanc de Noirs Sillery Grand Cru".

El tast de primavera del Gran Premi Internacional del Vi Mundus Vini s'ha conclòs amb 33 grans medalles d'or. Un guardó que atorguen els més de 270 experts encarregats de degustar més de 6700 vins de 44 països.  Pel que fa al millor champagne blanc de negres l'afortunat ha estat el "Champagne François Secondé La Loge Blanc de Noirs Sillery Grand Cru", un producte que trobaràs a Sant Cugat en exclusiva gràcies a Vins Noé.

Un tret diferencial d'aquest champagne és la seva producció limitada a 2.000 ampolles, que fa que trobar-lo a Sant Cugat sigui tot un privilegi. El nom "blanc de noirs" el rep per la seva elaboració amb raïm negre, en concret el pinot noir, que li proporciona un cos notable. La Loge envoltarà de fines bombolles i aromes de fruits vermells la teva ocasió especial.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem