Un ciclista ferit greu després d'una caiguda al camí de Sant Medir

Una dona ha estat la que ha donat l'avís a l'Agrupació de Defensa Forestal, que just treballaven per la zona

Un ciclista ha quedat ferit greu després de patir una caiguda en un corriol al camí de Sant Medir. L'home ha hagut de ser evacuat amb l'helicòpter del SEM aquest dissabte 16 de maig al matí i ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron.



Una dona que passejava per la zona ha estat la que ha donat l'avís a l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) que en aquell moment estava treballant en la zona. L'agrupació ha avisat ràpidament als serveis d'emergència, tan SEM com Bombers.



El lloc on ha caigut l'home era de difícil accés i la unitat GRAE dels Bombers (Grup de Recolzament d'Actuacions Especials) ha hagut de fer servir una grua per poder rescatar l'accidentat. Un cop l'ha pogut treure del lloc, l'ha portat fins a Can Borell, on l'helicòpter del SEM l'ha traslladat a l'hospital.



L'ADF ha facilitat l'accés del GRAE i al SEM al punt on estava el ciclista, que era molt escarpat, a més de facilitar l'aterratge i enlairament dels dos helicòpters.

(Més endavant, més informació)

L'home ha caigut en un forat a la vora de Sant Medir. FOTO: cedidaL'ADF ha estat el primer en atendre l'accidentat. FOTO: cedida

 
Comentaris

Destaquem