Un concert dels Escarabats i animació infantil a la festa popular d'Sprint Idiomes

L'efemèride se celebrarà el dissabte, 21 d'abril, a la plaça dels Quatre Cantons

Un concert dels Beatles de Sant Cugat, juntament amb una batucada, pintacares, tandes de conversa en anglès, un gran pastís i una exposició serviran per commemorar els 45 anys de Sprint Idiomes el dissabte, 21 d'abril, a la plaça dels Quatre Cantons.


La festaoberta a tothom, s'iniciarà a les 17.30 hores a la plaça d'Octavià, i s'allargarà fins al vespre. La plaça on s'ubica el Monestir serà l'encarregada de donar el tret de sortida de la celebració amb la cercavila a ritme de batucada dels "A batida do tambor". Una vegada la rua arribi a la plaça Quatre Cantons, lloc on s'ubica Sprint Idiomes, la primera escola d'idiomes de Sant Cugat, s'iniciaran les activitats. 

Una de les actuacions anirà a càrrec de la batucada d'"A batida do tambor" FOTO: Cedida

El pregó de festa serà la primera activitat dels Quatre Cantons seguit de la bufada d'espelmes del pastís, que es compartirà entre els participants, i el concert dels Beatles de Sant Cugat, "Els Escarabats", que animaran a ballar, mentre els més petits es pinten la cara.

La música s'alternarà amb les tandes de conversa en anglès amb els professors de Sprint Idiomes i l'exposició fotogràfica dels 45 anys, dins de l'escola i en la que els antics alumnes es podran buscar.

Com i quan es va fundar Sprint Idiomes?

L'Sprint està davant la plaça dels Quatre Cantons FOTO: Arxiu

Montserrat Obiols va arribar a Sant Cugat l'any 1971 i juntament amb el seu marit Alphonsus van Campen van fundar Sprint Idiomes el 1973. Obiols va dirigir la primera escola d'idiomes que hi va haver a la ciutat fins a l'any 2007, quan va agafar el seu relleu l'actual director del centre, Jordi van Campen.

La necessitat de crear l'escola d'idiomes va néixer, segons la mateixa fundadora, perquè a ella i al seu marit "ens va semblar una bona manera d'integrar-nos al poble, alhora que oferíem un servei inexistent".

Obiols va exercir de mestra i pedagoga en el món de l'ensenyament d'idiomes, a l'Escola Nostra Senyora del Carme i a l'escola La Roda de Terrassa i a Sprint Idiomes. A més va exercir com a traductora i importadora de cançons folk.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem