contingut promocionat

 

result

 

Un espai on continuar gaudint dels plaers de la vida

Cugat Natura disposa de les mateixes comoditats que pots gaudir a casa

A vegades ets sens sol, avorrit o deprimit? Tens més de 65 anys i penses que la vida encara té molt per oferir-te però no saps ben bé com treure’n partit? Els equipaments per gent gran de Fiatc Residencies treballen per oferir activitats alternatives per gent gran activa que viu al seu domicili però troba a faltar espais de socialització, amb graella d’activitats i oferta lúdica, on poder fer amistats i gaudir d’un envelliment actiu i de confiança amb el suport directe d’especialistes i professionals del grup.

 

CUGAT NATURA BANNER 300 X 250
 

Fiatc Residencies ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació de Salut i Envelliment de la UAB per fer recerca en matèria d’innovació per la gent gran i assolir un model assistencial propi en benefici de tots els seus usuaris, familiars, professionals i públics afins de l’àrea d’influència dels centres. Animem a totes les persones grans que tenen una certa incertesa sobre el seu futur, que estan més sols del que desitjarien i que a vegades se’ls hi fa una mica complicat viure sols, que s’animin a apropar-se a un espai especialment dissenyat per sentir-se com a casa, còmode i amb tot el  necessari a l’abast.

Vine a gaudir dels nostres espais, descobreix els models d’habitatge i serveis a domicili que et pot oferir un grup que obre les seves portes més enllà del seu espai i que és un equipament de ciutat i per la ciutat.

 

La qualitat de vida, per davant de tot

 
Comentaris

Destaquem