Un espai pensat per a la gent gran a Jardins de Valldoreix

El centre disposa d'una Unitat de Vida Protegida

Escollir l'espai ideal perquè les persones grans gaudeixin dels millors serveis per respondre a les seves necessitats és una tasca sovint complicada. L'assessorament és necessari, i més encara en els casos de malalties concretes.

Jardins de Valldoreix es presenta com una opció professional i consolidada per donar resposta a aquelles persones grans que necessiten una cura personalitzada, adaptada i progressiva. Per fer-ho, disposa d'un equip d'experts en geriatria i en malalties com Alzheimer i altres demències per adaptar-se a les necessitats concretes de cada cas.

Un dels elements més innovadors del centre és la UVP, una unitat de vida segura per a persones amb Alzheimer i altres trastorns causats per l'envelliment que té com a finalitat que les persones se sentin com a casa i recuperin –en la mesura que sigui possible- el seu estil de vida passat.

La unitat reprodueix els espais naturals de la casa amb cuina, escriptori, racó de costura, etc., amb l'objectiu d'estimular les diferents dimensions de la personalitat humana: la cognitiva, l'emocional, la física i la relacional.

Conduir els residents en aquest sentit provoca canvis i els genera una sensació de benestar físic i emocional, evitant així en la majoria dels casos el tractament puntual de medicació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem