Un gos ferit per dos perdigons

La Clínica Veterinària Mira-sol ha operat aquest dilluns, 24 d'abril, a un gos amb dos perdigons incrustats

Daniel Escudero, propietari del Gordon, va portar aquesta setmana al seu gos al veterinari després d'haver-li detectat un petit bony a l'orella. La sorpresa va ser majúscula quan el veterinari el va trucar per comunicar-li que el que tenia el Gordon era un perdigó incrustat

Davant la situació, el veterinari va decidir fer-li una radiografia per examinar al gos. Va ser en aquell moment, quan va descobrir un segon perdigó, aquest situat al costat de la medul·la. 

Aquest mateix dilluns, 24 d'abril, el veterinari ha operat a en Gordon per treure-li el perdigó de l'orella. Pel que fa a l'altre perdigó, que es troba a pocs mil·límetres de la medul·la, el veterinari ha preferit no treure-li. 

Tot i que Daniel Escudero no sap en quin moment el seu gos va poder rebre l'impacte dels dos perdigons, el que sí que explica el santcugatenc és que passegen el seu gos per Mira-sol i el Turó de Can Mates

Per la seva banda, des de la Clínica Veterinària Mira-sol, que asseguren que es tracta d'uns fets recents per l'estat dels perdigons, han explicat al TOT Sant Cugat que aquest no és un cas aïllat. "És habitual trobar gats que tenen perdigons incrustats, sobretot si són gats de carrer". 

Radiografia del Gordon 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem