Un grup d'estudiants d'ESADE impulsa una Lliga de Debat universitària

L'objectiu principal de l'Associació 'Àgora BSG', així s'anomena el grup d'estudiants, és fomentar l'interès per l'oratòria i els debats

Un grup de 15 estudiants d'ESADE de Sant Cugat està impulsant una Lliga de Debat universitària, que se celebrarà durant el dijous 14 i el divendres 15 de febrer a la seu santcugatenca d'aquesta universitat. El principal objectiu d'aquesta competició és fomentar l'interès pel debat i "potenciar l'oratòria", segons Jordi Pane, un dels membres de l'associació que organitza la lliga. En aquest sentit, la primera edició de la Lliga de Debat Universitària d'ESADE serà interuniversitària, és a dir que només hi podran participar alumnes d'aquesta universitat, això sí, de tots els campus.

El format de la competició es basarà en una fase prèvia, en la que es dividirà als equips en 4 grups de 4 equips cadascun. En aquesta fase, els grups debatran contra tots els rivals del seu grup, i un jurat format per membres amb experiència en debats puntuarà als conjunts, fins a determinar al primer de cada grup. Aquesta fase se celebrarà el dia 14 de febrer i l'endemà, el 15, es disputarà la fase final, en la qual hi haurà les semifinals, el 3r i 4t lloc i la final. Tot i disputar-se durant el mes de febrer, les inscripcions s'obriran i es tancaran durant el mes de novembre, ja que al desembre i al gener els alumnes estan en època d'exàmens.

En aquest sentit, la idea és que els equips estiguin formats per 4 persones, tot i que si hi ha molta demanda podrien passar a ser de 6. De totes maneres, durant els debats, només podran intervenir-hi 4 membres.

 
Comentaris

Destaquem