Un grup de joves es mobilitza per organitzar un Correplaces fora del programa oficial

L'entitat que fins ara havia organitzat el Correplaces, no l'ha inclòs aquest any en la programació oficial de la Festa Major i un grup de joves vol muntar-lo pel seu compte

El Correplaces, que s'havia celebrat en les últimes edicions de la Festa Major de Sant Cugat convertint-se una de les activitats referència per al jovent santcugatenc, no ha estat inclòs enguany en el programa oficial de la celebració. L'activitat es basava en una cercavila, que s'aturava en els diferents espais de la Festa Major, on els joves tenien l'opció de demanar una beguda abans de continuar la cercavila, acompanyada sempre per una batucada i amarada de xerinola.

La importància del Correplaces pel jovent santcugatenc (una de les activitats multitudinàries) s'ha vist palès en el fet que ara un grup de joves es planteja organitzar-ne un per al seu compte, fora del programa oficial, per no perdre aquesta celebració: "Volem continuar amb una de les festes més esperades del jovent de Sant Cugat", diu un dels joves del grup que va tenir la idea.

 

La iniciativa va sorgir entre un grup d'una 10a d'amics, quan en una reunió informal van adonar-se que l'activitat no era al programa. Per això han creat un grup de Facebook, amb l'objectiu de fer difusió i sumar-hi el màxim de gent possible, que s'anomena Correbars FM 2019 Sant Cugat #ensquedem.

L'essència que plantegen és la mateixa: bon ambient, rauxa, música i xerinola, però sense batucada. De fet, la idea que proposen és que la música soni a través d'un altaveu. Pel que fa al recorregut, volen seguir, més o menys, el mateix de cada any, però "respectant les places on estiguin fent activitats".

 

El grup de joves que ha pres aquesta iniciativa proposa que el punt de trobada sigui al parc de Ramon Barnils, el divendres 28 de juny, a les 19 h, i demanen que tothom que pugui porti el típic barret de palla de Festa Major per continuar amb el color del Correplaces.

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I aquest mateix divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

 
Comentaris

Destaquem