Un grup de pares i mares reclama la creació de la 13a escola al centre de la ciutat

El pròxim dimecres 23 de maig se celebrarà una Assemblea de famílies per visibilitzar el problema i aconseguir suport

Un grup de més de 35 pares i mares de diferents escoles bressol de Sant Cugat  reclama la falta de places a les escoles públiques del centre de la ciutat. El col·lectiu celebrarà el dimecres vinent, dia 23 de maig, una Assemblea de famílies amb la intenció de donar a conèixer la seva causa a altres famílies afectades o interessades, recollir suports i fer difusió a la resta de la població de la situació. 

El grup exposa que més de 50 sol·licituds de la zona centre de Sant Cugat (zona B) no tenen opció a accedir a cap de les escoles públiques de la seva zona d'influència. "Això implica portar els nens i nenes a l'escola amb cotxe, amb tots els problemes que això comporta (en l'organització familiar, econòmics, de mobilitat, de contaminació i d'aparcament)", asseguren.

Per això, amb l'objectiu de resoldre el desequilibri entre l'oferta i la demanda de places, proposen la creació de la 13a escola al centre de la ciutat. Així mateix, pretenen millorar el procediment de preinscripció i vetllar per la transparència en el procés, com també sol·licitar ajudes i solucions per a les famílies a les qui se les assigni una escola allunyada del seu barri. 

Totes les famílies interessades podran informar-se sobre la causa al Xalet Negre (plaça d'en Coll) a partir de les 18.30 hores. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem