Un incendi crema a Collserola, a la part de Barcelona

El foc que ha cremat entre 15 i 20 hectàrees de vegetació a Collserola ja està controlat

Un incendi crema, aquest dilluns 19 de setembre, a la Serra de Collserola, entre Canyelles i Torre Baró, a Barcelona, a tocar del Tanatori de la Ronda de Dalt i de Collserola. L'incendi s'ha originat passades les dotze del migdia i el fum s'ha pogut veure des de bona part de Sant Cugat. Segons Agents Rurals, el foc, que ja està controlat, ha afectat entre 15 i 20 hectàrees de vegetació del parc.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat 14 dotacions terrestres i 7 àeries de Bombers de la Generalitat i 5 dotacions de Bombers de Barcelona. A més, una dotació de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Sant Cugat també ha col·laborat en les tasques d'extinció.

Segons informen els Bombers, el foc, que ja està controlat ha cremat una zona de matolls amb arbrat dispers i lluny de nuclis habitats, al flanc esquerre de Collserola.

La proximitat del foc amb zones poblades ha provocat que s'hagin desallotjat dues escoles, La Salle Horta i el Col·legi de Roquetes, i el centre ocupacional Can Ensenya com a mesura de prevenció. A causa de l'incendi, s'ha tallat la carretera de Roquetes i hi ha retencions a la Ronda de Dalt.

(Més endavant més informació)

El foc està a tocar de Collserola FOTO: Cedida L'incendi ha cremat entre 15 i 20 hectàrees FOTO: Artur Ribera

Gairebé 20 dotacions treballen al lloc dels fetsFOTO: Cedida Imatge àeria del foc FOTO: Iván García Imatge de les tasques d'extinció de l'incendi FOTO: @Daniela_Loayza Imatge de l'àrea que està cremant a Collserola FOTO: Bombers de la GeneralitatEl fum de l'incendi es veu des de diferents punts de Sant Cugat, com Can Mates FOTO: Artur RiberaIncendi forestal a Collserola durant l'estiu de 2016 FOTO: Artur Ribera
Més informació
 
Comentaris

Destaquem