Un membre d'Arran denuncia haver patit una agressió en l'acte d'homenatge a Llarena

El membre d'Arran Sant Cugat assenyala que dos membres de seguretat de l'acte van agafar-lo pel coll per fer-lo fora després d'aixecar el braç per preguntar, i va rebre una puntada de peu pel camí

Una persona que forma part d'Arran Sant Cugat denuncia haver patit una agressió en el marc de l'acte d'homenatge al jutge Llarena, que es va celebrar el dimecres 28 de novembre a l'Hotel Sant Cugat. Segons el membre del col·lectiu, tant ell com un company van anar a l'acte amb la voluntat "d'impugnar-lo", ja que consideren "una vergonya" que "s'homenatgi a un jutge que té presos polítics". Segons apunta, l'agressió va produir-se al final de l'acte, quan va alçar el braç per fer una pregunta sobre la ponència que s'hi estava fent (les preguntes eren permeses al final). Segons explica, un membre de seguretat va abaixar-li el braç amb vehemència, mentre un altre l'agafava pel coll per treure'l de la sala. En el transcurs del camí cap a fora, mentre se l'enduien, segons la seva versió, agafat pel coll i amb el braç doblegat, va rebre una puntada de peu provinent del públic.

De fet, sempre segons la versió del membre d'Arran, tant ell com el seu company van ser identificats com a persones poc favorables a l'acte des del principi, ja que van aixecar el braç abans del final per fer una pregunta -va ser aleshores quan se'ls va dir que podien preguntar al final. "Nosaltres vam esperar-nos amb total respecte fins al final de l'acte", assenyala. En aquell moment, els dos membres de seguretat els van rodejar "de manera intimidatòria", vigilant-los fins al final, quan es va produir l'agressió, assegura. A més, també apunta que el company gravava el moment en què els membres de seguretat el feien fora, i que una altra persona va colpejar el mòbil del company per fer-lo caure a terra.

"Volem denunciar aquesta situació i, sobretot, fem la reflexió que la violència és l'única arma que tenen", explica el membre d'Arran. D'altra banda, assenyala que des del col·lectiu s'està valorant la possibilitat de denunciar els fets a la policia.

 
Comentaris

Destaquem