Un nou detingut per robatori a Sant Cugat

La col·laboració d’un ciutadà que va veure als lladres com accedien al domicili va ser determinant per identificar al presumpte lladre

Els Mossos d'Esquadra van detenir un home per un nou cas de robatori a Sant Cugat, el passat 13 de febrer. El detingut, de 21 anys, i veí de l’Hospitalet de Llobregat, és el presumpte autor d’un robatori amb força per escalament descendent en un pis del barri de Sant Domenec a Sant Cugat.

Els fets es remunten a mitja tarda del 8 de gener d’enguany quan un testimoni va veure com dues persones es despenjaven des d’un terrat fins a accedir a un pis. Poc després, els dos homes van sortir del domicili i van marxar escalant de nou fins al terrat, aquesta vegada carregant cadascú amb una motxilla.

Fruit de la investigació policial es va identificar un dels presumptes autors, el qual ja havia estat detingut amb anterioritat pels Mossos. L’home, amb diversos antecedents policials per fets similars, va ser detingut el 13 de febrer a l’Hospitalet de Llobregat. El detingut va passar a disposició judicial i es va decretar llibertat amb càrrecs per l’home.

Els investigadors continuen les gestions amb l’objectiu d’identificar al segon autor i, per tant, la investigació es manté oberta.

robatori detingut sant cugat mossos

Imatge del detingut difosa pels Mossos FOTO: Mossos d'Esquadra

 
Comentaris

Destaquem