contingut promocionat

logo bonaparte

 

Un pa pensat en la teva salut

La darrera incorporació al catàleg és la línia sense gluten

Bonaparte és un obrador artesà amb sis establiments arreu de Sant Cugat, Bellaterra i Barcelona. Descobreix la seva oferta i què els diferencia: un pa de qualitat pensat especialment en la salut de les persones.

Fermentació

El pa de Bonaparte fermenta fins a 23 hores, per aquest motiu és un pa molt més saludable i digestiu que la majoria. El fet que fermenti tanta estona ajuda a degradar la xarxa glutàmica i els nivells de glucosa, és a dir, serà un pa amb molt menys sucre i gluten.

 

b bonaparte

 

S’ha de partir de la base que el que no fermenta fora, a l’obrador i al forn, ho fa dins del nostre estómac, i això pot provocar malalties com còlon irritable o irritació de les vellositats dels intestins. 

A més, la fermentació llarga ajuda a tenir unes millors qualitats organolèptiques: una crosta més gruixuda amb més color i una molla amb molt més gust i olor.

Més de 120 referències

Actualment, Bonaparte té més de 120 referències en pa i dolç, entre les quals es pot trobar tota mena de pa en barra i xusco (d’espelta, integral, sarraí, xia, sègol...), brioixeria, xocolata i pastisseria.

Matèria primera

En l’elaboració de tots aquests productes només s’utilitzen matèries primeres d’alta qualitat, com la xocolata Valrhona i la mantega francesa.

La darrera incorporació al catàleg de productes és la línia sense gluten, on s’hi poden trobar magdalenes, pa de pessic, melindros, carquinyolis, pa de Viena, de motlle i de pagès, entre d’altres.

Establiments

Bonaparte va fundar-se l’any 2014 amb una primera botiga a Valldoreix (Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, 21). 
Actualment consta de 6 establiments a Valldoreix, Sant Cugat (Mercat Vell, Mercat de Torreblanca, Passeig de Francesc Macià, 57), Bellaterra (Plaça del Pi, 5) i la darrera obertura a Barcelona (Passatge de Senillosa, 8).

 
Comentaris

Destaquem