Un restaurant santcugatenc, entre els 100 millors de l'Estat

El 26% dels millors locals per menjar d'Espanya porten segell català i un d'ells es troba a Sant Cugat

El restaurant Kitsuné Sushi Bar de Sant Cugat del Vallès es troba dins del rànquing dels 100 millors restaurants de l'Estat espanyol elaborat per El Tenedor. Un rànquing elaborat per la plataforma basant-se en els milers d'opinions dels seus usuaris i fent una triangulació entre gastronomia, decoració i servei. El restaurant santcugatenc ocupa la posició 59 de la llista.

 

Del centenar de locals, 26 són a Catalunya i 17 d'aquests a Barcelona. La segueix la Comunitat de Madrid amb 13 restaurants, 12 a la capital, i després Andalusia, amb nou locals considerats com els millors d'Espanya.

Segons la plataforma de reserves per internet, els restaurants que més triomfen són els que es troben dins la seva secció insider, la que es dedica a seleccionar els restaurants que els usuaris recomanarien amb "els ulls tancats". Allà s'hi troben els locals "del moment", emblemàtics, de barris emergents, de xefs reconeguts i amb Estrelles Michelin... Una secció que barreja la cuina, el servei, l'ambient, la popularitat i el preu i que revisa les més d'11 milions d'opinions dels clients en els més de 50.000 restaurants que apareixen a la plataforma.

Uns quants milers de restaurants que tenen el seu top 100 i que, a pràcticament cada comunitat autònoma de l'Estat, tenen el privilegi de tenir-ne un, tot i que Catalunya torna a imposar-se a la resta, ara en la gastronomia. A banda de comptar amb 17 locals a la ciutat comtal, també n'apareixen dos a Girona i un a Sant Cugat, Santa Coloma de Gramenet, Bellví, Cardona o Perelada.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?