Un sopar per celebrar que fa 30 anys que el carrer de Xerric és per a vianants

Els veïns i veïnes de la zona celebren cada aniversari de la finalització de les obres que van transformar el carrer Xerric en un carrer per a vianants

Fa prop de 30 anys que el carrer de Xerric és un carrer per a vianants i, com des del dia que van finalitzar les obres, els veïns i veïnes de la zona es reuniran un any més per celebrar l'efemèride que, aquest any pren un caire rodó, en fer 30 anys de l'acabament de les obres al carrer: "Va començar com una anècdota. Les obres van trigar a acabar i van tenir el carrer cap per avall durant tot un estiu. Aleshores, quan van acabar vam decidir fer un sopar entre tots els veïns per celebrar-ho. A partir d'aleshores ho hem fet cada any i, el 2018 no és una excepció", ha explicat el portaveu dels veïns, Josep Maria Zapater.

Al llarg dels anys, aquest sopar s'ha anat fent gran i en les últimes edicions ja hi han participat entre 2 i 3 centenars de persones. En el que se celebrarà el dissabte 8 de setembre, Zapater espera que el sopar s'acosti a aquestes xifres. Entre els presents hi seran l'alcaldessa de Sant Cugat Carmela Fortuny i els exalcaldes Mercè Conesa i Lluís Recoder.

El carrer iniciarà la celebració a partir de les 17 h, quan els veïns i veïnes, juntament amb amics i familiars comencin a presentar-se a la zona. Cal recordar que, com cada any, cada grup de veïns es porta el seu sopar. Aquest any, però, per celebrar els 30 anys, se servirà cava a tothom i hi haurà alguna sorpresa durant el sopar. Ja amb la panxa plena, hi haurà una estona de ball, amb música a càrrec d'un conjunt i un duet, que amenitzaran la nit fins a la 1 h de la matinada.

 
Comentaris

Destaquem