Una 50a de persones reivindiquen la igualtat de gènere el Dia de la Dona

La concentració, organitzada per Hora Bruixa, ha comptat amb la participació d'alguns dels partits polítics de la ciutat

Aquest diumenge 8 de març, Dia de la Dona Treballadora, Hora Bruixa ha organitzat una concentració a la plaça d'Octavià per reivindicar la igualtat de gènere. L'acte, que ha començat a les 10 del matí, ha recorregut els principals carrers de Sant Cugat fins a arribar a la plaça de Lluís Millet, on els participants han agafat el tren per afegir-se a la manifestació de Barcelona.

A la concentració, s'han sumat alguns dels representants polítics del municipi, com Iniciativa, ERC, JERC i MES, PSC i la CUP. I és que tal com ha dit Anna Sala, membre d'Hora Bruixa, "encara que cada partit tingui la seva línia ideològica, el que està clar és que en l'àmbit de la dona tots els partits creuen que cal treballar-hi".

En clau local, Sala ha afegit que a Sant Cugat encara queda molta feina per fer. Doncs el fet que s'hagi presentat VOX al municipi, "un partit que atempta directament contra els drets de les dones demostra que no està tot fet". A més la membre d'Hora Bruixa ha explicat que aquest any una de les línies principals de treball és la de trencar amb les "pressions dels ideals de bellesa, uns canons molt marcats a Sant Cugat".

Concentració organitzada per Hora Bruixa a Sant Cugat FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem