contingut promocionat

logo mugendo

Una extraescolar totalment diferent pels més petits

Aquest curs de Mugendo els ensenyaran a fer front als adversaris

Les extraescolars per als nens no sempre han de ser classes de força, d'idiomes o futbol. Hi ha alternatives molt diferents que poden enriquir l'educació dels teus fills d'una forma molt interessant.

Mugendo és un centre d'arts marcials que ofereix classes extraescolars per a nens i nenes. Aquest curs segueix un programa específic de defensa personal i verbal per ajudar-los a guanyar confiança en si mateixos. Gràcies a la defensa verbal, disposaran d'eines per poder enfrontar-se a atacs de bulling, situacions davant d'estranys i possibles segrestaments.

Les tècniques que aprendran els nens no es basen a utilitzar la confrontació física, sinó en aprendre a evitar el conflicte i utilitzar tècniques per neutralitzar als adversaris sense violència i immobilitzar-lo fins a aconseguir ajuda.

Aquest tipus de cursos que imparteix Mugendo serveix per empoderar als nens i preparar-los per fer front a situacions adverses que els poden arribar a passar. En tot moment, els professionals del centre els ensenyen a aplicar aquestes tècniques tenint en compte que s'ha d'evitar sempre l'ús de la violència física.

 
Comentaris

Destaquem