Una família santcugatenca impulsa una campanya contra un tipus de càncer infantil

El projecte ha estat iniciat conjuntament amb l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu

Implica’t és el nom de la nova campanya iniciada per una família santcugatenca, conjuntament amb l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu. El projecte està destinat a recaptar 33.000 euros per a la investigació del grup de recerca en càncer infantil de la Fundació Sant Joan de Déu.

La campanya ha estat iniciada pel Damià, la Montse i la Maria, la família de la Laia, una nena santcugatenca que va morir el passat 22 de gener, després de dos anys lluitant contra el DIPG.

Què és el DIPG?

El DIPG és un Glioma Difús de Tronc que actua a la part més profunda del cervell i es desenvolupa en nens i nenes en etapa de desenvolupament. Ara per ara és un càncer incurable, però la investigació obre portes a la l’esperança de trobar-hi un tractament.

Destinació dels fons

El projecte té l’objectiu de recaptar 33.00 euros: 7.000 euros per poder comprar un aparell de disgregació de les biòpsies i una pipeta multicanal electrònica, i 10.000 euros, 8.000 euros i 8.000 euros per poder comprar els reactius: kits de disgregació cel·lular, enzims, marcadors de fluorescència, anticossos, medis de cultiu cel·lular, material plàstic, reactius diversos i la contractació de serveis de citofluorimetria.

Per fer aportacions

L’aportació es pot fer des del web del projecte Implica’t, indicant-ne el nom, el correu electrònic i l’import que es vol aportar a la campanya contra el DIPG.

A més, les persones que aportin més de 25 euros, rebran una edició impresa del conte Retorn, escrit per en Damià, el pare de la Laia.

Implica't a les xarxes

Foto extreta del compte de Twitter de Damià Calvet, el pare de la Laia

Implica't també ha arribat a les xarxes socials amb l'objectiu de donar a conèixer el projecte mitjançant l'etiqueta #implicatchallenge, en el que s'anima a la gent a col·laborar en la campanya, fer-se una foto amb el símbol de la Laia i nominar a 3 persones.

 
Comentaris

Destaquem