Una forma diferent de trobar la teva nova casa

La tecnologia et pot facilitar el procés per trobar la teva casa ideal

El procés de buscar una casa nova acostuma a ser una mica enrevessat: esbrinar quines són les cases que s'adapten millor a les teves necessitats, anar a veure-les, mirar-ne altres per poder comparar... La innovació i la tecnologia, però, ha canviat i facilitat aquesta cerca.

 

 

B GOLDMARK

 

Goldmark és una agència immobiliària de Sant Cugat on podràs trobar el pis que més t'escaigui. Pis, casa, adossat són només alguna de les opcions entre les quals podràs buscar a Goldmark. Des d'aquesta agència, a més, han volgut posar-te molt més fàcil el procés per trobar la teva futura llar. Gràcies a una nova eina, podràs visitar les llars que t'ofereixen de forma virtual. Amb imatges en 4K de molt alta resolució et podràs fer una idea molt realista de la casa. A més d'aquests tours 3D 4K, l'agència disposa d'un aparador interactiu que funciona les 24 h del dia on podràs veure totes les cases i donar una ullada dins d'elles.

 

 

Si vols encara més informació, contacta amb l'equip de professionals de Goldmark, que t'assessoraran i t'ajudaran a buscar la casa que s'adapti a les teves necessitats.

 
Comentaris

Destaquem