Una massa mare natural, el secret del bon pa

Trobaràs una gran varietat de productes com cakes, coques de verdures i panadons

Turris celebra el seu desè aniversari mantenint-se fidel a la seva filosofia i valors. El pa elaborat als seus forns conté el secret del mestre forner Xavier Barriga: una massa mare natural, repòs, elaboració i cocció diària.

Fa 10 anys que Turris va obrir la seva primera botiga al carrer Aribau i, des de llavors, l’èxit dels seus pans ha significat un important creixement fins a arribar a un total de 12 botigues avui dia. Turris disposa d’un obrador a cada una de les seves botigues, cosa que li permet oferir als seus clients un pa de qualitat, innovador i saludable.

Aquests deu anys han servit a Turris per experimentar i crear noves varietats de pa: entre les quals podem trobar des de la barra de  1/4 clàssica fins al pa d’espelta i sègol i el pa de Nadal. A Turris, a més, trobaràs una gran varietat de productes com cakes, coques de verdures i panadons.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem