contingut promocionat

 

logo yeyehelp

 

Una nova forma de cuidar els més grans!

Sovint és difícil conciliar la vida laboral amb dels nostres pares. Yeyehelp és una nova opció per aquests moments

A moltes persones grans els costa assumir que amb el pas del temps necessiten ajuda per continuar amb la seva rutina o molts d'ells no s’adonen dels possibles riscos que suposa la pèrdua d’audició o visió. Els fills ens preocupem, perquè veiem com els nostres pares perden facultats i comencem a veure perills que abans no existien.

Davant d’això, quatre joves emprenedors, antics cuidadors, van crear fa un any Yeyehelp, una empresa d’atenció domiciliària per a persones grans, que pretén revolucionar el concepte del cuidador tradicional, terme que no s’adapta a tots els envelliments, tenint en compte que, cada vegada, els nostres grans arriben amb més bones condicions de salut i hi ha casos que, més que cures físiques, necessiten seguir amb la seva rutina i tenir companyia de qualitat.

 

B. Yeyehelp

 

 

Yeyehelp empodera a les persones grans, oferint-les un assistent personal amb vocació social, que ajudarà els vostres pares a continuar la seva quotidianitat respectant la seva intimitat, decisions i ajudant-los a realitzar les seves gestions del dia a dia i també donar-los un moment agradable de companyia i conversa de qualitat.

L’empresa santcugatenca aposta pel tracte personalitzat amb els usuaris, des del diagnòstic de la necessitat fins que es té el cuidador a domicili.

Per a sol·licitar més informació:
info@yeyehelp.com
www.yeyehelp.com

Telèfon: 93 517 00 65

Més informació
 
Comentaris

Destaquem