Una setmana plena de cinema, xerrades i literatura

Les propostes per gaudir de la setmana a la ciutat

Una setmana més, l'activitat no s'atura a Sant Cugat amb propostes per a tots els gustos i edats. Com cada setmana, el TOT us fa un resum d'aquestes propostes, que les trobareu a l'agenda d'activitats!

El Sant Cugat de cine

El documental 'Amy' es projectarà al Cafè Belgrado aquest dimarts ,14 de juny FOTO: Arxiu

Els actes relacionats amb el cinema aquesta setmana donaran el tret de sortida aquest dilluns, 13 de juny, a les 20.00 h de la tarda amb la projecció de 'Los Tarantos' com a proposta del cicle de la Filmoteca del Cinesa Sant Cugat.



Dimarts, 14 de juny, a les 20.30 h al Cafè Belgrado també es projectarà el documental 'Amy' guanyador d'un Òscar que mostra la jove vida de la cantant Amy Winehouse que va morir als 27 anys al 2011.



Dijous 16 de juny, es podrà visionar al Celler Modernista el documental 'District Zero' produït per Intermón Oxfam que permet observar la crisi que viuen les persones refugiades a les 21.00 h de la nit. El mateix dia es podrà aanar a la preestrena de la pel·lícula de terror 'Expediente Warren: El caso Enfield' en una marató especial dels dos films de Expediente Warren i es podrà visionar l'Òpera de Ludwig van Beethoven en una representació gravada del Festival de Salzburg celebrat a Àustria en el Cinesa Sant Cugat.

Conferències, xerrades i llibres

Les xerrades i presentacions de llibres com a protagonistes de la setmana FOTO: Arxiu

Aquest dilluns, 13 de juny, la Casa de Cultura acollirà una xerrada sobre l'articulació mandibular conegut com a Bruxisme a càrrec de Marta Hernández, fisioterapeuta del Centre Núria Caballé a la Casa de Cultura a les 19.30 de la tarda.
 

Dimecres 15, se celebraran les xerrades sobre la visió de l'univers a l'Edat Mitjana al Museu de Sant Cugat a partir de les 17.00 h.
 

I dijous 16 de juny, per una banda tindrà lloc al Centre d'Art Maristany a les 19.00 h la xerrada 'El nom secret de les coses', una anàlisi del concepte d'outsider en el món de l'art, i per l'altra, la conferència 'El perill d'impacte per asteroides i cometes' al Museu Sant Cugat a les 20.00 de la tarda.
 

Finalment, al llarg de la setmana, a Sant Cugat la literatura tindrà força presència. D'una banda hi haurà la trobada amb Xavier Bosch centrada en el seu llibre 'Algú com tu' . A més, també es presentarà el llibre fotogràfic de Miquel Abat 'Gynaíkes' i el llibre de Marta Pessarrodona i Narcís Garolera 'Jacint Verdaguer. Una biografia'. 

 
Comentaris

Destaquem