La Unió Santcugatenca celebra l'arribada al nou equipament amb nou logo i un vídeo

Amb un acte anomenat 'Reviu la Unió', la junta va presentar als socis de l'entitat un vídeo en el qual es veu diferents persones fent el trasllat al nou equipament, i la nova imatge coorporativa

La Unió Santcugatenca ja està fent el trasllat al nou equipament, que començarà a utilitzar ben aviat, just després de Festa Major. Un pas que ha estat possible gràcies a l'acord entre l'entitat i l'Ajuntament per iniciar la dissolució del Consorci.

 

Per tal de celebrar-ho, la junta de la Unió Santcugatenca va organitzar un acte amb els seus socis, anomenat 'Reviu la Unió', en el qual va presentar en societat el nou logotip de la institució. "Venim a un equipament nou, i creiem que era un bon moment per renovar la imatge corporativa", ha explicat el president de l'entitat, David Pujol.

El nou logotip de la Unió

El nou logotip de la Unió

A més, també es va fer la presentació d'un vídeo, en el qual es pot visualitzar a persones representatives de diferents seccions de l'entitat fent el trasllat cap al nou equipament i fent ja ús d'alguns dels espais. En el vídeo també apareixen diferents persones explicant què ha de ser per a ells el nou espai de la Unió.

 

 

 

 
Comentaris

Destaquem