contingut promocionat
FGC

 

La Vall de Núria, el racó perfecte per desconnectar

Relax, família i activitats al Ripollès

Creiem que els únics que gaudeixen al 100% de la temporada d'hivern a les muntanyes són els amants de l'esquí, però no és així. Qui visiti Vall de Núria aquest hivern ho podrà comprovar. L’estació funciona com un autèntic eix vertebrador del territori. Es troba al Ripollès, comarca on les activitats culturals, rutes, museus, esport i història són els clars protagonistes.

La comarca es conforma gràcies a 19 municipis i es caracteritza per les 32.000ha de zones d’interès natural protegides. Més enllà d’una natura esplendorosa, també destaca per ser un territori amb un gran passat històric i cultural, considerat el “Bressol de Catalunya”, amb més de 98 monuments d’art romànic dels Pirineus repartits entre els pobles de la comarca. Es tracta d’una de les concentracions més grans d’art romànic d’Europa.

Visitant Vall de Núria es pot gaudir d'un entorn natural únic. Totes les activitats que ofereix estan enfocades a persones que busquen reptes i activitats en paratges naturals, també a aquelles que busquen el relaxdesconnectar de tot admirant el paisatge, i sobretot per un públic més familiar que vol gaudir activitats variades lligades amb la natura.

Busques activitats per fer en família a la Vall de Núria?

Trobem dos paquets molt interessants per gaudir de la natura i de la neu en família. "Cremallera + Parc lúdic" inclou un bitllet d'anada i tornada amb el Cremallera i accés il·limitat al parc durant tot el dia. L'altra proposta és "Esquia en família", que inclou un forfet d'1 dia per a tota la família i un bitllet d'anada i tornada en el Tren Cremallera.

A Vall de Núria els més petits de la casa podran gaudir en tot moment, ja que trobem diferents activitats i esdeveniments enfocats al Nadal com l'arribada dels Reis d'Orient, la Nit del Papu, la festa d'hivern i altres activitats de Nadal.

Busques activitats enfocades al relax?

A vegades desconnectar de la rutina és molt bo, per això si estàs buscant alguna activitat per respirar aire pur i deixar de banda al tràfec de la ciutat, a Vall de Núria trobaràs les millors propostes. D'una banda el paquet "Estada relaxa l'Hotel Vall de Núria" inclou dues nits i fins a tres dies d'estada a l'hotel de tres estrelles de l'estació i activitats programades. Si ets major de 55 anys, podràs gaudir d'aquesta altra proposta, l'oferta Gran Reserva, i gaudir de la muntanya a més de 2.000 metres d'altitud. Inclou un bitllet del Cremallera d'anada i tornada i un dinar a l'Hotel de Vall de Núria.

Que és l'embarcament exprés?

Sabem que el temps és or, per això adquirir el teu bitllet pel Cremallera a través de la botiga online de Vall de Núria et suposarà molts avantatges: accediràs directament al tren, sense necessitat de passar per les taquillesEmbarcament directe i ràpid que facilita i agilitza la vida als clients. Aquest hivern gaudeix de la muntanya i de Vall de Núria!

 

 
Comentaris

Destaquem