contingut promocionat

 

logo vallas vallés

 

Vallas Vallés, instal·ladors professionals de proximitat

L'empresa ha realitzat diverses obres a Sant Cugat i disposa d'una serralleria especialitzada

Vallas Vallés es dedica a la fabricació i instal·lació de tancaments metàl·lics. El seu equip, amb més de vint anys d'experiència, analitza cada projecte i dóna als clients la millor solució adaptada a les seves necessitats. Ofereix una amplia gama de possibilitats per a exteriors, com tanques, reixes i portes que es poden instal·lar a zones residencials i jardins.

Aquesta companyia està ubicada a Cerdanyola del Vallés i ha realitzat diverses obres a Sant Cugat com la de l'Hotel Venture, la tanca de seguretat dels FGC a Bellaterra i Vallvidrera, així com altres projectes a urbanitzacions de la comarca.

L'equip de Vallas Vallés es desplaça personalment a la zona per a donar un tracte personalitzat de proximitat i treballa per tot el territori.

A més a més d'instal·lar tancaments de les millors marques del mercat, el que els hi dóna una garantia de qualitat i durabilitat als treballs que realitzen, compten amb una serralleria especialitzada que dissenya i adapta els tancaments a l'espai, oferint un servei personalitzat en cada cas.

Si estàs pensant a delimitar una parcel·la o augmentar la seguretat del teu habitatge visita la seva web per a veure els seus treballs.

 
Comentaris

Destaquem