Valldoreix s'acomiada d'Elena Degollada amb un minut de silenci

La vocal de l'EMD patia un càncer des de feia 5 anys

Valldoreix ha dedicat un minut de silenci a la vocal de l’EMD Elena Degollada, que ha mort la matinada de divendres 29 d'abril als 59 anys, a causa d’un càncer que patia des de fa 5 anys. La membre del govern era també mestra i veïna de la vila.

L’acte de comiat ha estat celebrat a l’entrada de la Casa de la Vila, encapçalat pel president de l’EMD, Josep Puig Belman, i amb la presència de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, el delegat de la Generalitat a Barcelona, Toni Morral, i diversos membres del Ple Municipal de Sant Cugat i la Junta de Veïns de Valldoreix, així com veïns i coneguts.

"Elena Degollada és una persona que estimava molt Valldoreix i s'hi dedicava exclusivament", ha lamentat Puig. "És una pèrdua molt important per a tots però molt més per la vila". El president també ha mostrat el seu condol als familiars de la difunta i ha recalcat que el seu record "perdurarà en el temps".

La vetlla de les despulles mortals d’Elena Degollada serà la tarda de divendres 29 a partir de les 16 i fins a les 21 h al tanatori de Les Corts de Barcelona. La cerimònia de comiat serà dissabte 30 d'abril a les 12 h al mateix centre.

Minut de silenci per Elena Degollada. FOTO: Ajuntament
Minut de silenci per Elena Degollada. FOTO: Ajuntament

Minut de silenci per Elena Degollada. FOTO: Ajuntament

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem