Valldoreix crearà una comissió per debatre el futur de Can Monmany

Una moció presentada pel PSC-CP a la Junta de Veïns ha sigut aprovada per unanimitat

L'EMD de Valldoreix crearà una comissió per debatre el futur de la masia i els terrenys de Can Monmany, aprovat pels membres de la Junta de Veïns en unanimitat. S'hi convocarà als integrants de la Comissió de Seguiment i Estudi del Monmany i es traslladarà als participants les aportacions decidides a Valldoreix. L'objectiu final és crear un Pla directori pel Monmany.

Es tracta d'una moció presentada per la vocal del PSC-CP Valldoreix, Susanna Casta, que defensa que la infraestructura de l'edifici principal i els annexos estan en mal estat, "però amb una inversió encara podrien recuperar-se" i que si s'espera més temps "aquesta inversió serà més quantiosa i difícil d'incloure en el pressupost, el que ens abocarà a buscar subvencions o aportacions privades".

El 2016 la Junta va cedir a l'ajuntament de Sant Cugat la gestió del contracte de servei de les activitats agrícoles i educatives. Ara, el 50% de la propietat del Monmany pertany a l'EMD de Valldoreix i l'altre 50 pertany a l'Ajuntament de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem