Valldoreix es posiciona en contra de la violència masclista

L'Entitat Municipal ha realitzat la lectura del manifest en contra de la violència vers les dones en aquest dia internacional

L'Entitat Municipal de Valldoreix ha realitzat la lectura del manifest amb motiu del Dia Internacional de la Violència vers les Dones al mercadet del municipi aquest dissabte 25 de novembre. A més, ha instat a anar amb una peça de roba de color lila a l'espai localitzat a la Plaça Estació.

El manifest proclama que, en les darreres dècades el país ha viscut canvis a favor de rebutjar i de lluitar contra la violència vers les dones, però que encara continua sent un dels principals problemes de seguretat pública. A més, insta a prendre consciència que s'han de desprendre diversos estereotips i que amb el rebuig social i la resposta institucional no n'hi ha suficient. Finalment, el manifest acaba amb el compromís de les institucions polítiques de destinar els seus recursos per erradicar les violències masclistes i encoratjar a tothom a ser agent de canvi i a implicar-se en aquesta problemàtica.

WhatsApp Image 2023 11 25 at 13.09.02 (1)

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem