Valldoreix homenatja el mestre Narcís Perbellini amb un espai a la vila

Valldoreix estrena el parc infantil Mestre Narcís Perbellini, en honor al qui va ser mestre de la vila entre 1935 i 1964

L'EMD de Valldoreix ha batejat el parc infantil del carrer del Brollador amb el nom de Narcís Perbellini, mestre valldoreixenc que va instruir generacions de valldoreixencs des de 1935 i fins al 1964. Una cinquantena d’exalumnes, familiars i amics de Perbellini i de veïns Valldoreix es van combregar a l'espai el 18 de setembre per recordar la figura del mestre i descobrir la nova nomenclatura del parc infantil Mestre Narcís Perbellini.

Durant l'acte es va descobrir el monolit en honor al mestre i que presidirà el parc infantil. "Mestre i dramaturg. Autor d'algunes obres de teatre, va impulsar diversos grups teatrals a Valldoreix. La seva memòria perdura en els seus alumnes, que conserven un gran record del seu mestratge i estima pels infants. Va viure de manera senzilla fent el bé", explica la placa.

 

Fc7UU55X0AE8xNE 1
El monolit en honor al mestre. A la dreta, el president de Valldoreix, Josep Puig FOTO: EMD

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem