Valldoreix mantindrà la recollida de joguines de la Milla Solidària

Les joguines es destinaran a Creu Roja Joventut i a la seva campanya 'Els seus drets en joc'

L'EMD de Valldoreix ha anunciat, el dimarts 22 de desembre, que tot i no poder celebrar la 5a edició de la Milla Solidària de Valldoreix, es mantindrà la ja clàssica recollida de joguines solidàries, unes joguines que es destinaran a Creu Roja Joventut i a la seva campanya Els seus drets en joc.

Així doncs, després de recaptar unes 200 joguines en la darrera edició, l'EMD de Valldoreix recollirà joguines entre el dimecres 16 de desembre i el dilluns 11 de gener, unes joguines els requisits de les quals serà que estigui sense estrenar (però no embolicades), que no sigui bèl·lica ni sexista i que s'intenti prioritza una joguina educativa o cooperativa.

Per a Bernat Gisbert, regidor d'esports de l'EMD de Valldoreix: "Enguany és una bona oportunitat per fer més notori la importància del binomi servei social i esports. Estem segurs que un any més, la vila de Valldoreix seguirà sent solidària".

Amb tot, les joguines es podran entregar a l'EMD de Valldoreix (de dilluns a divendres de 8h a 14h), al Complex Esportiu de Valldoreix (de dilluns a divendres de 8h a 14h i de 16h a 21h i dissabte i diumenge de 9h a 13h i de 17h a 21h) i l'Institut Arnau Cadell (de dilluns a divendres de 8h a 14h).

 
 
Comentaris

Destaquem