Valldoreix suspèn el pagament de les quotes de l’Escola Bressol

Els serveis valldoreixencs que s’han vist afectats per la crisi del coronavirus i que han hagut de tancar no es cobraran als seus usuaris

L'EMD de Valldoreix no cobrarà les quotes dels serveis municipals que s'han vist afectats per la crisi del coronavirus durant el temps que durin les restriccions per l'estat d'alarma.

Així doncs, l’EMD no emetrà cap factura de l’Escola Bressol durant el mes d’abril i mentre duri el període de confinament. Pel que fa al mes de març, que ja es va cobrar als usuaris, només s’haurà de pagar la part proporcional dels dies que la prestació es va donar amb normalitat. Per la resta de dies afectats pel tancament, es buscarà una solució per compensar a les famílies.

 

Altres serveis com els cursos i tallers culturals mantenen l’activitat per mitjans telemàtics durant el mes de març i l’EMD no cobrarà cap quota a partir del proper abril. Pel que fa a l’Escola de Música, també manté les classes a través de plataformes electròniques i videoconferències durant el temps que el centre es mantingui tancat.

"La mesura vol ser un ajut perquè a les llars de Valldoreix puguin disposar dels màxims recursos possibles"

 

Amb aquesta mesura la intenció del govern de Valldoreix és "col·laborar el màxim possible en l’economia de les famílies de la vila, atesa la davallada d’ingressos generalitzada que estan patint la majoria de ciutadans i ciutadanes".

"La mesura vol ser un ajut perquè a les llars de Valldoreix puguin disposar dels màxims recursos possibles per recuperar la normalitat el més aviat possible, un cop finalitzi el període de confinament", explica l'EMD en un comunicat.

 
Comentaris

Destaquem