Valldoreix tornarà a ser punt de vacunació massiu contra la Covid-19

Hi haurà 13 punts de vacunació a la Regió Metropolitana Nord, vuit al Vallès Occidental

El CAP de Valldoreix tornarà a ser punt de vacunació contra la Covid-19. La Regió Sanitària Metropolitana Nord, en el marc de la nova fase de vacunació anunciada avui pel Departament de Salut, disposa d’un total de 13 punts de vacunació poblacional, amb vuit punts al Vallès Occidental.

Les persones de més de 65 anys i les persones vacunades amb Jansenn ja poden demanar cita a vacunacovid.catsalut.gencat.cat per rebre la dosi addicional de la vacuna contra la Covid-19 en qualsevol d’aquests punts. També s’hi vacunarà els majors de 12 anys que hagin de posar-se una primera o segona dosi, preferiblement amb cita prèvia.

El CAP de Valldoreix es troba al passeig d'Olabarria, s/n i estarà obert els caps de setmana a partir del 4 de desembre. La vacunació anirà a càrrec de professionals de l’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut, de Mútua Terrassa i del Consorci Sanitari de Terrassa.

Altres punts de vacunació del Vallès Occidental

  • Sabadell: CAP II Sant Fèlix. Ctra. Barcelona, 473. Sabadell. Obre l’1 de desembre. Obert de dilluns a divendres a les tardes i els matins del cap de setmana.
  • Ripollet: CAP II Cerdanyola-Ripollet. C. Tarragona, s/n, cant. ctra. de Barcelona, Ripollet. Obre l’1 de desembre. Obert de dilluns a divendres a les tardes i els matins del cap de setmana.
  • Terrassa: Consultes Externes de l’Hospital de Terrassa. Carretera de Torrebonica s/n, Terrassa. Obre l’1 de desembre. Obert a les tardes i els caps de setmana.
  • Terrassa: CAP Terrassa. Carrer del Castell, 25, Terrassa. Obre el 4 de desembre. Fins al 18 de desembre, obert els caps de setmana i festius i algunes tardes. Després, tot el dia.
  • Terrassa: Centre Cívic Montserrat Roig. Avinguda de Barcelona, 180, Terrassa. Obre el 13 de desembre. Obert de dilluns a divendres.
  • Terrassa: CAP Terrassa Est. Carrer de Ciudad Real 31, Terrassa. Obre el 12 de desembre. Obert els caps de setmana.
  • Rubí: CAP Sant Genís. Carrer Miquel Mumany, 11-19, Rubí. Obre el 12 de desembre. Obert els caps de setmana. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem