Un veí de Valldoreix fabrica pantalles de protecció amb impressores 3D

Fabrica unes 15-20 pantalles de protecció contra el coronavirus diàriament

Un empresari de Valldoreix està fabricant pantalles de protecció contra el coronavirus per posar-les a la disposició de l’EMD de Valldoreix perquè les reparteixi entre els empleats dels serveis essencials, les residències de gent gran i els centres assistencials de la vila.

L'administració valldoreixenca ha arribat a un acord de col·laboració amb l’industrial Robert Orenga per a la confecció d’un centenar de pantalles de protecció per les quals li farà una aportació econòmica. Amb aquests diners es comprarà la matèria prima necessària per a la fabricació dels elements protectors, mentre que l’emprenedor posa a disposició dels valldoreixencs els seus equips d’impressió 3D i les tasques de manufactura i encaix de les peces que integren les màscares rígides.

 

Un cop entregades les 100 pantalles pactades inicialment, Robert Orenga s’ha compromès a seguir amb la fabricació i el lliurament de pantalles mentre siguin necessàries. L’EMD ja ha pogut lliurar les primeres 20 pantalles protectores a residències de gent gran de la vila i als centres assistencials de persones amb discapacitat intel·lectual. Es fabricaran a un ritme de 15-20 pantalles diàries.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

 

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
Comentaris

Destaquem