Els veïns de Can Cortés volen contacte directe amb alcaldia i grups municipals

Així ho van constatar en una reunió telemàtica en la qual van debatre sobre el Pla Estratègic 2021 - 2025 pel barri

Els veïns de Can Cortés (les Planes) consideren "insuficient i lent" el Consell de Barri, tal com assenyala al TOT Borja Aitor Arriaga, membre de l'Associació de Veïns de Can Cortés. Per això, demanen un contacte més directe amb alcaldia i els grups municipals per tal de tractar temes que afectin el barri, i volen reunir-se amb els grups municipals dues vegades l'any. "El primer objectiu és assolir una moció institucional a favor de Can Cortés", expliquen en un comunicat. Arriaga explica que els veïns se senten menystinguts per l'Ajuntament, i apunta que un dels objectius del Pla Estratègic del barri és que "el pressupost municipal tingui en compte a Can Cortés". 

De fet, tal com apunten, ja s'han reunit amb ERC-MES, CUP i Junts per Sant Cugat, i després de les eleccions del 14 de febrer es reuniran amb el PSC i Ciutadans. "A tots els grups municipals se'ls demana el mateix; establir una metodologia de treball conjunta per fer arribar les demandes del barri i l'aprovació d'una moció institucional a favor de Can Cortés que reculli la necessitat d'assumir un compromís amb el barri estable en els temps i que no depengui exclusivament dels pressupostos participatius ni del color del govern municipal", diuen.

Entre les qüestions que més van debatre els veïns de Can Cortés en aquesta reunió, van destacar el fet de recuperar els nivells de neteja anteriors, tornar a disposar d'una patrulla policial de proximitat, la "necessària millora" de les instal·lacions de llum i aigua, la "urgent" ampliació del servei de bus a demanda pels caps de setmana i festius, entre d'altres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem