Veïns d'un poble català, aïllats durant dos dies per un camió santcugatenc

El camió va quedar travessat en una carretera comarcal

Un camió d'una empresa de Sant Cugat va bolcar i va quedar travessat en una carretera comarcal el dissabte 26 de maig al migdia. Un grua va intentar arribar al lloc per un camí alternatiu, però va quedar embarrancat i atrapat amb diverses branques. A causa d'això, els veïns de la desena de cases de l'Esparra (Riudarenes, La Selva) no van poder entrar ni sortir del nucli.

Els Bombers de la Generalitat van treballar per alliberar la grua i es va avisar un altre vehicle pesat per remolcar-lo. Una desena de patrulles de Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al lloc. La grua es va poder retirar el diumenge i els veïns van poder a tornar a entrar i sortir del nucli.

En canvi, la poca amplada de la carretera i el fet que el tràiler estigués al límit amb el precipici van complicar la retirada del camió, que no es va produir fins aquest dilluns 28 de maig, cap a les vuit del vespre. Cap a la una del migdia començaven les tasques de retirada de la càrrega. Després una grua de grans dimensions va aconseguir remolcar el tràiler, mig bolcat a la vora de la via. Fins a les onze de la nit es va estar retirant material que havia quedat a la carretera.

FOTOS: ACN

 
Comentaris

Destaquem