Veïns de Can Mates frustren un robatori

Uns individus han intentat robar en la planta baixa d'un edifici de Mira-Sol i els veïns, en alertar-s'en, han trucat als Mossos i ho han dit als lladres per dissuadir-los

Uns veïns d'un edifici del carrer de Vallseca, a Can Mates, han impedit que uns lladres robessin en la planta baixa del bloc durant la matinada del divendres 21 al dissabte 22 de setembre. Els veïns s'han alertat en sentir sorolls en la planta baixa, on fa tres mesos que els propietaris no hi viuen. Segons ha pogut saber el TOT Sant Cugat, els individus que han intentat robar en l'habitatge, hi han accedit saltant la tanca de la terrassa i trencant el vidre de la finestra de la cuina per entrar al pis. En veure què passava, uns veïns han cridat als individus dissuadint-los dient que havien trucat als Mossos. Els assaltants han marxat immediatament.

Així ha quedat la finestra de la cuina. FOTO: cedida

Així ha quedat la finestra de la cuina. FOTO: cedida

Els Mossos d'Esquadra i alguns veïns han sospesat la possibilitat que es pogués tractar d'un intent d'ocupació, la qual cosa ha quedat descartada per part dels Mossos en veure signes de vandalisme en diferents electrodomèstics de la cuina, com ara el forn, en senyal que els lladres haurien intentat extreu-rel per endur-se'l. Mossos d'Esquadra ha confirmat al TOT Sant Cugat que la investigació segueix en la línia de temptativa de robatori. Els agents van escorcollar la zona per trobar als individus, però no van tenir èxit, així que la investigació segueix oberta.

D'altra banda, els veïns de la zona han destacat la ràpida actuació, tant dels Mossos d'Esquadra com de la Policia Local. "En només cinc minuts ja eren aquí", ha assegurat un veí al TOT Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem