Veïns de la Floresta organitzen una recollida de brossa dels boscos

Crida als veïns i veïnes per participar de la neteja de l'entorn natural florestà

La comissió de medi ambient del Consell de Barri de la Floresta i l’associació El Mussol organitzen la segona jornada de voluntariat per netejar boscos del districte. L'activitat està convocada per a aquest diumenge, 19 de novembre, a les deu del matí. El punt de trobada és la plaça dels Porters.

En aquesta ocasió, els voluntaris es centren en netejar els vorals i els boscos del carrer de Buscarons, des de la Plaça dels Porters i fins al carrer Cedrela. L'organització demana als participants que portin galledes, cabassos, sacs o bosses per anar recollint la brossa per portar als contenidors, que estaran preparats.

L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat. L’organització donarà guants de protecció a tots els voluntaris i oferirà un esmorzar als participants.

El març es va realitzar la primera jornada de neteja als boscos de la Floresta per part de la comissió de medi ambient i hi van participar una vuitantena de persones. Es van retirar del bosc 14 sacs d’un metre cúbic de deixalles com lavabos, plàstics, metalls, motos o roba de tot tipus.

 
Comentaris

Destaquem