Uns veïns de Mira-sol triomfen amb el seu túnel del terror per Halloween

La temàtica és sorpresa i no es desvetllarà fins al dia 31

Un grup d'amics de Mira-sol han convertit la seva passió en tradició al barri: cada any es disfressen i decoren la casa per Halloween i l'obren als veïns. Des de llavors, tothom espera la decoració de l'any següent, que no es desvetlla fins al mateix dia 31 d'octubre.

És al carrer de Pompeu Fabra 33 on passa la màgia. "Ens reuníem per aquestes dates i ens disfressàvem per sopar entre nosaltres", explica Albert Ponsa, un amic de la família propietària de la casa. "La gent passava, picaven a la porta, els nens volien veure la decoració i els fèiem algun ensurt de broma". Des de llavors, s'ha anat corrent la veu i ha anat augmentant el públic fins a 300 persones l'anterior edició.

Així, la nit del 31 obren portes ja cap a les 19:30 h i reben gent fins passades les 2 h de la matinada en grups de 4 o 5 persones. "Hi ha gent que es queda sense poder entrar", lamenta Ponsa. "A dins veuen la decoració, les llums, la música... Cada un de nosaltres tenim un personatge i un paper i fem una performance teatral".

Aquesta família ja no és l'única que prepara casa seva per les visites el dia de Halloween. La idea va agradar i altres cases del mateix carrer de Pompeu Fabra ja estan anunciant els seus túnels del terror pel dia 31, una vesprada en què Ponsa assegura que hi ha "molt de moviment" a la zona.

WhatsApp Image 2022 10 25 at 14.16.01
Túnel del Terror de la família Hontoria a Mira-sol. FOTO: Cedida

Túnel del Terror de la família Hontoria a Mira-sol. FOTO: Cedida

Túnel del Terror de la família Hontoria a Mira-sol. FOTO: Cedida

Una edició passada del túnel del Terror a Mira-sol. FOTO: Cedida

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem