Ven o compra el teu pis amb totes les garanties

Apialia està formada per diverses agrupacions locals: Fincas Cano & Pujol, Eurofincas, Estiltr3s, Fincas y servicios Hoover, Finques Aparici Humet, Sisquella, Lebi Immo, Marcove, Exes i Realty Sant Cugat

Comprar o vendre un immoble és un decissió molt important pel que és decisiu comptar amb un equip de professionals que t’assessorin en les teves decisions. Per aconseguir seguretat i garanties en el procés de compravenda l’opció més adequada és acudir als serveis que ofereix Apialia, la xarxa d’agrupacions comercials immobiliàries que aglutina API a una mateixa zona.

Amb Apialia, tots els membres treballen de forma conjunta en la gestió dels immobles en compravenda. Apialia Sant Cugat està formada per diverses agrupacions locals: Fincas Cano & Pujol, Eurofincas, Estiltr3s, Fincas y servicios Hoover, Finques Aparici Humet, Sisquella, Lebi Immo, Marcove, Exes i Realty Sant Cugat. Recórrer a aquesta forma de treball ofereix diversos avantatges als clients: el principal és que no confia la tasca de compravenda només a una agència, sinó que la gestió es farà de forma compartida amb les immobiliàries pertanyents a l’API.

Amb aquesta forma de treballar, els clients estan en contacte amb un únic agent immobiliari, que és qui informarà de tots els processos, mentre que l’immoble es mourà per qualsevol de les agències immobiliàries d’Apialia. Per aquest motiu, les possibilitats d’èxit en tot el procés de compravenda es multipliquen. Un equip de professionals molt ampli voldrà satisfer les necessitats del client per reduir el temps que es triga a realitzar tota la transacció.

El mercat s’està recuperant

S’ha de tenir en compte, en un moment en què el mercat s’està recuperant, que el nombre d’immobles en venda també augmenta. Això genera en els clients dubtes sobre quin preu de venda ha de tenir casa seva per ser competitiu en el mercat.

Borja Riera, president d’Apialia Sant Cugat, garanteix que els agents que formen part de l’agrupació són experts en el mercat immobiliari de la seva zona, i ajuden el venedor a obtenir un valor estimat de venda tenint en compte diferents criteris objectius. D’aquesta manera s’estableix un preu realista des de l’inici que garanteix una venda ràpida i segura. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem