Vendre o comprar la teva casa no és qüestió de sort

15 anys practicant la revolució immobiliaria

Vendre la teva llar o comprar la dels teus somnis són actes complicats i que no només depenent de la sort. Si la vols vendre, a Fincas Cano Pujol, que celebrà el seu 15è aniversari oferint un innovador i exclusiu mètode per vendre o llogar la teva casa, la vendran al millor preu possible i el més ràpid possible.

I estan segurs de poder-ho fer gràcies a la seva fórmula exitosa, composta per eines tecnològiques dissenyades especialment pel teu immobiliari, que realitzen reportatges Full HD i tours virtuals 3D 360º de realitat augmentada. A més, també t'oferiran una valoració presencial gratuïta sense compromís, utilitzant eines com el Big Data Immobiliari per a la taxació més adequada.


Si el que t'interessa és comprar-ne una, com ja sabràs donar amb la casa dels teus somnis no és gens fàcil, però ells t'ajudaran a fer-ho. Només necessiten saber el que busques, el que necessites i com te la imagines, i et donaran la millor solució del seu catàleg ampli, variat i detallat. Gestionaran la teva compra, acompanyant-te durant tot el procés de compra, posant a la seva disposició assessors financersjurídics i arquitectes per a garantir que no sorgeixi cap inconvenient o problema.

Promoció als principals portals immobiliaris

Juntament amb el seu servei, utilitzaran tècniques de màrqueting off line o bé online personalitzat per a publicitar el teu immoble i posicionar-se de manera prèmium en els principals portals immobiliaris i en les plataformes digitals més adequades.


Són més que una immobiliària, són APIS col·legiats que treballen en xarxa al costat d'altres agencies i agrupacions immobiliàries, que els i permet ser més eficients. Vendre la teva casa no és qüestió de sort, sinó d'eficàcia

Més informació
 
Comentaris

Destaquem