contingut promocionat
Ridox logo

 

 

Vesteix l’exterior per al bon temps a Ridox

Sempre hi ha una tela que ens preservi de la llum, de mirades o ens vesteixi l’espai

Amb l’arribada del bon temps les nostres estades a l’exterior es fan més habituals. Tenim la sort de gaudir d’un clima que ens permet allargar les hores de gaudir dels nostres patis, terrasses i jardins. I en l’estada d’aquests espais ens ha d’acompanyar la comoditat, un entorn amable i que sovint sigui una continuació de la nostra manera d’entendre la vida a l’interior. Tant un petit espai com un gran jardí tenen possibilitats de convertir-se en el nostre lloc d’esbarjo.

Ridox, adaptats a les teves necessitats per millorar el confort de la teva terrassa

A Ridox, la seva experiència en una ciutat com Sant Cugat, i ara també a Vilanova i la Geltrú, que té una gran varietat de tipus d’habitatges, els ha permès entendre com vehicular cap a l’exterior allò que majoritàriament fan als interiors. Entenen l’ús que cadascú vol fer del seu espai exterior. Hi ha un munt de teles d’exterior. Aquelles que estan pensades per suportar les inclemències, no els hi afecta la radiació solar i són adients per a entorns de piscines. Permeten entapissar, fer coixins, i tot allò que impliqui una solució tèxtil. I també catifes d’exterior.

I si parlem de cortines de l’exterior o de cortines d’exterior sempre podem trobar una tela que ens preservi de la llum, impedeixi mirades o simplement o tan important, vesteixi l’espai. Les opcions són variades, des de teles suaus, lleugeres, fins a les clàssiques persianes enrotllables de fusta, les “Alicantines”, molt pròpies de l’entorn mediterrani. O podem combinar ambdues, o d’altres. S’ha de valorar des d’un bon principi quina és la nostra necessitat. Probablement, no trobarem la mateixa solució a unes Cortines d’exterior per suavitzar l’efecte del sol, que a unes teles que facin minvar l’efecte de l’oreig, tant propi de Sant Cugat, o un teixit que s’escaigui amb l’entorn. I no serà el mateix vestir amb Cortines o caients una pèrgola moderna, clàssica o rústica o valorar si la vegetació pot ajudar a integrar el teixit.

El ventall de teles d’exterior i per exterior que es pot trobar a Ridox de Sant Cugat i a Vilanova i la Geltrú és extens. I encara hi som a temps per començar a gaudir del bon temps.

Ridox, al carrer de Sant Jordi, celebra 50 anys de servei a la ciutat FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem