VÍDEO: Can Modolell i Colones de Colon vencen en les Olimpíades Bandarres de La Floresta

La Floresta ha acollit la 7a edició de la seva tradicional gimcana de colles de Festa Major

Rauxa, xerinola i disbauxa han estat els ingredients principals de les Olimpíades Bandarres de La Floresta, la tradicional gimcana de colles de la Festa Major, el dissabte 16 de juliol. Amb això, 12 colles i més d'un centenar de persones han competit en la 7a edició de les Olimpíades Bandarres, a les Pistes Poliesportives.

La Floresta recupera la Trobada de Paelleres i Paellers amb la seva 28a edició. FOTO: Ale Gómez


Durant la jornada matinal, les diferents colles han hagut de demostrar les seves habilitats en 7 proves diferents vinculades amb la velocitat, l'habilitat, la punteria o l'agilitat, entre altres. A més, disfresses, equipacions i càntics amb els quals els participants han aprofitat per fer germanor.

Amb tot, un cop acabades les diferents proves, les colles de Can Modolell i Colones de Colon han acabat primeres en la classificació, empatades a punts (53), mentre que Banguarres, amb 51 punts, han tancat el podi. La 7a edició de les Olimpíades Bandarres ha posat punt final amb un dinar entre tots els participants.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem