VÍDEO: Primeres vacunes a sanitaris dels CAP de Sant Cugat

Ja hi ha més de mil santcugatencs que han rebut la primera dosis de la vacuna

La campanya de vacunació als professionals dels tres CAP de Sant Cugat ha començat aquest dimecres, 13 de gener. Els primers ja han rebut la primera dosis de la vacuna Pfizer-BioNTech. Mútua de Terrassa preveu vacunar fins a 250 sanitaris del CAP de Sant Cugat, de Can Mates i de Valldoreix fins al divendres, 15 de gener.

Les vacunes s'estan administrant al CAP del Turó de Can Mates durant matí i tarda, amb un equip de sis professionals. Seran vacunats els sanitaris que ho hagin sol·licitat i reservat cita prèvia. D'aquí a 21 dies se'ls administrarà la segona dosis de la vacuna.

 

Més de mil vacunats

Sant Cugat ja ha superat el miler de persones vacunades, a data de 13 de gener. Concretament, 1.095 veïns ja han rebut la primera dosis de la vacuna de Pfizer. 500 dels vacunats són usuaris de residències de gent gran.

El 27 de desembre es va administrar la primera vacuna a Sant Cugat, però les vacunacions massives van començar el 31 de desembre, amb 162 vacunes administrades. El dia amb més vacunacions va ser el 12 de gener, amb 244.

Cal destacar que l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, va assegurar que a mitjans de gener ja s'hagin vacunat pràcticament tots els usuaris i professionals de les residències de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem