Viena recull el material de l'establiment que ja ha tancat a la plaça de Lluís Millet

Viena compta amb tres establiments a Sant Cugat, el primer d'ells va ser el de la Plaça de Lluís Millet, que es va inaugurar el 2006 i ara ha estat substituït pel de Can Solà

La cadena de restaurants Viena ha tancat el seu establiment de la Plaça Lluís Millet, al centre de Sant Cugat. Les tasques de buidatge de l'edifici es van iniciar el dilluns 23 de juliol, però el restaurant va deixar de funcionar el diumenge 15 de juliol. De totes maneres, el municipi seguirà comptant amb tres establiments de la cadena, ja que Viena ja ha obert un altre local a Can Solà, entre Sant Cugat i Cerdanyola, que ja està en funcionament des del dimecres 18 de juliol. Els treballadors que hi havia al viena de la Plaça de Lluís Millet han passat a treballar al Viena de Can Solà, que ha completat la plantillat a través del Servei d'Ocupació.  El TOT Sant Cugat ja va informar sobre el tancament de l'establiment de la Plaça de Lluís Millet, així com de l'obertura del nou local.

Més info: Viena tanca l'establiment de l'estació de Sant Cugat

Més info: Viena obrirà un nou restaurant a Sant Cugat

El de la Plaça de Lluís Millet va ser el primer establiment que Viena va col·locar al municipi, i es va inaugurar l'any 2006. Amb el tancament d'aquest restaurant, els tres que té ara la cadena al municipi són el recentment inaugurat a Can Solà, el Xalet Sant Cugat (al passeig de Ca n'Ametller) i el Sant Cugat Chic (situat a la carretera de Rubí).

A banda dels tres establiments de Sant Cugat, el Viena té repartits per tot Catalunya un total de 49 restaurants.

 
Comentaris

Destaquem