contingut promocionat
logo la farga horizontal

 

 

Vine al 'Family Time', l'innovador cicle de conferències de La Farga

Les sessions que es proposen en aquest centre educatiu de Sant Cugat tindran un format híbrid i comptaran amb la participació d'experts en educació

Aquest mes de febrer l'escola La Farga inicia un cicle de conferències en format híbrid, presencials i online, sota el títol #FamilyTime. Diversos experts en educació participaran en aquesta iniciativa per parlar-nos d’allò que habitualment es tracta a les reunions trimestrals de l'escola: família, educació, valors, hàbits, emocions… Les sessions, adaptades a les edats dels fills i filles, seran presencials, però es podran seguir online per zoom/mati i pel canal de Youtube d'Institució. @InstitucióFamiliar

Un cicle de conferències obert a totes les famílies

La Farga es defineix com una escola de famílies: pares i mares són els principals educadors dels fills i l’escola hi col·labora aportant-hi la professionalitat, però sense restar el protagonisme que correspon a la família. Per aquest motiu, ofereixen un pla de formació d'alumnes i famílies, el Personal & Family Project, que s'adapta a les edats dels fills i les necessitats de les famílies. Aquest programa es complementa amb una àmplia oferta formativa oberta a qualsevol família, també les que no porten els fills a La Farga: cursos d'orientació familiar, sessions de temàtiques específiques, webinars d’educació, cicles de conferències en línia...

Miquel Riera, director de La Farga, destaca “la relació família-escola i el tracte personalitzat són trets essencials del nostre projecte. Disposem de diverses eines per promoure-ho: la tutoria personal amb famílies i alumnes, les reunions trimestrals, el pla de formació per a l'alumne i famílies o les activitats familiars informals, com excursions, trobades, dinars...".

  Inscriu-te ara!

Programació del cicle de conferència a La Farga

La programació del cicle de conferències és la següent:

1- "Bons usos de les pantalles".

Anna Plans. Mare activista prodrets del menor. Presidenta de l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya.

7 de Febrer de 2022 a les 20:30h.

Dirigit a famílies amb fills de 8 i 9 anys.

La Farga (Auditori)

 

2- "Disciplina positiva: educar con afecto y firmeza".

Marisa Moya. Mestra especialitzada en Ciències Humanes i Educació Infantil. Llicenciada en Psicologia. Creadora d'un projecte innovador de millora de l'Educació Infantil, Escuela enREDada que promou relacions respectuoses i ambients emocionalment harmònics.

22 de Febrer de 2022 a les 15:30h.

Dirigit a famílies amb fills de 3 i 4 anys.

La Farga Infantil (Aula de psicomotricitat)

 

3- "Orientació acadèmica, clau del seu futur".

Íñigo Gallo. Professor agregat del departament de Direcció Comercial de l'IESE. És doctor en Management per la Anderson School of Management de la University of California Los Angeles (UCLA).

28 de Febrer de 2022 a les 20:30h.

Dirigit a famílies amb fills de 14 a 16 anys.

La Farga (Auditori)

 

4- "Todos tus hijos pueden ser Einstein".

Fernando Alberca. Professor de Secundària i Magisteri. Escriptor, orientador i expert en educació.

2 de Març a les 20:30h.

Dirigit a famílies amb fills de 5 a 7 anys.

La Farga Valldoreix (Menjador)

 

5- "Com parlar perquè els teus fills t'escoltin? i, com escoltar perquè els teus fills parlin?".

Lluís I. Bonastre. Mestre i director executiu de la consultoria educativa Magistra.

27 de Abril de 2022 a les 20:30h.

Dirigit a famílies amb fills de 10 a 13 anys.

La Farga (Auditori)

 

6- "Educar para sentir".

Begoña Ibarrola. Llicenciada en Psicologia, terapeuta Infantil, escriptora de contes infantils, formadora de famílies i docents. 13 de Maig de 2022 a les 15:30.

Dirigit a famílies amb fills de 0 a 3 anys.

Escola Infantil La Farga (Aula de psicomotricitat)

  Inscriu-te ara!

La Farga és una escola concertada de Sant Cugat del Vallès. Per a més informació, podeu accedir a l’espai d’informació de l’escola.

 
Comentaris

Destaquem