Una vinenta de grups confinats a les escoles de Sant Cugat

L'afectació dels casos de coronavirus als centres educatius de Sant Cugat s'ha reduït durant l'última setmana

Un total de vint grups de centres educatius de Sant Cugat estan actualment confinats per un cas positiu de coronavirus, segons dades del Departament d'Ensenyament del 14 d'octubre. En total, hi ha 500 persones (entre alumnes, professorat i personal administratiu) confinats. Els confinaments afecten a tretze escoles i instituts de la ciutat.

Aquestes dades suposen una reducció respecte fa una setmana. Al 7 d'octubre hi havia 22 grups aïllats i 543 persones confinades de setze centres. En els darrers deu dies s'han detectat 21 positius en escoles o instituts santcugatencs.

 

Més info: 16 escoles amb grups confinats a Sant Cugat pel coronavirus

En la darrera setmana s'han reincorporat a les aules sis grups després de fer un confinament de catorze dies per un cas de coronavirus. D'altra banda, quatre nous grups s'han hagut d'aïllar.

 

Escoles amb grups confinats

Les escoles amb grups confinats són: La Farga (5 grups), Angeleta Ferrer (2), Liceu Politècnic (2), Institut del CAR (2), Ciutat d'Alba (1), Santa Isabel (1), Pins del Vallès (1), Collserola (1), Àgora (1), Pla i Farreras (1), (Europa), Arnau Cadell (1) i El Pinar (1).

 
Comentaris

Destaquem